Nieuws

Back to Basics Geïnspireerd door de theorie van Clare W. Graves en de huidige economische en maatschappelijke omstandigheden ontwikkelen Ed Peelen, Veronique Obrie en Gerda van Leeuwen een themadag rondom gezonde organisaties. Wat zijn de essentiële bestanddelen voor een gezonde organisatie of team? Wat is er nodig om gezond te zijn en te blijven? Hoe kan dit bijdragen aan meer vertrouwen en plezier in de organisatie of het team? Hoe kan dat weer leiden tot gezonde bedrijfsresultaten in combinatie met een hoge tevredenheid van klanten en medewerkers? Wij noemen het “Back to Basics”.
We laten u tijdens dit dagprogramma, op basis van het wetenschappelijke model van Clare W. Graves, kennis maken met de essentiële behoeften van mensen. Deze individuele behoeften vormen het fundament voor gezonde organisaties en teams.

Kleurenavonden Speciaal voor organisaties, afdelingen en teams kunnen wij u trakteren op een theatrale avond, waarin één waardensysteem centraal staat. Tijdens deze speciale avond passeren allerlei facetten van dit waardensysteem de revue. Op humoristische wijze wordt zowel kracht als mogelijke zwakte tot uitdrukking gebracht. Kortom: samen een waardevol avondje uit, een avond om niet snel te vergeten!